01

OMADUDU N.V. verhuist naar nieuwe IT-omgeving om klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Paramaribo, Suriname – 25 maart 2024 – OMADUDU N.V., een aanbieder van IT-diensten in Suriname, heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt door zijn IT-infrastructuur te verhuizen naar een nieuwe, geavanceerde omgeving. Deze verhuizing is een strategische zet om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten te verbeteren en om nog beter in te spelen op de behoeften van onze klanten.

Waarom de verhuizing?

De verhuizing naar onze nieuwe IT-omgeving biedt verschillende voordelen die direct ten goede komen aan onze klanten:

  1. Verbeterde prestaties: De nieuwe infrastructuur is uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor de prestaties van onze diensten aanzienlijk verbeteren.
  2. Hogere betrouwbaarheid: Door te kiezen voor een robuustere infrastructuur kunnen we de uptime van onze diensten optimaliseren en zorgen voor een meer betrouwbare ervaring voor onze klanten.
  3. Uitgebreide capaciteit: De nieuwe omgeving biedt ons de mogelijkheid om meer klanten te bedienen en om op te schalen naarmate de vraag naar onze diensten toeneemt.
  4. Enhanced security: Geavanceerde beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat gegevens en systemen beter beschermd zijn tegen potentiële bedreigingen.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Voor onze klanten betekent de verhuizing naar een nieuwe IT-omgeving dat ze kunnen rekenen op:

  • Snellere service: Verhoogde snelheid en efficiëntie van onze diensten en support.
  • Naadloze overgang: We hebben ervoor gezorgd dat de overgang naar de nieuwe omgeving soepel verloopt, zonder onderbrekingen in de dienstverlening.
  • Toekomstbestendige oplossingen: De nieuwe infrastructuur stelt ons in staat om nieuwe technologieën en oplossingen te integreren die uw bedrijfsbehoeften beter ondersteunen.

Over OMADUDU N.V.

OMADUDU N.V. is een dynamisch technologiebedrijf dat innovatieve IT-oplossingen biedt, van cybersecurity en managed services tot webontwikkeling en technische ondersteuning. Met een focus op schaalbaarheid, beveiliging en klantgerichte diensten, helpt OMADUDU N.V. bedrijven om te groeien in deze digitale tijd.