01

OMADUDU N.V. introduceert Microsoft Copilot in Dynamics 365 Sales.

Paramaribo, Suriname – 21 juli 2024 – Met baanbrekende vooruitgangen in kunstmatige intelligentie (AI) maakt Microsoft een diepe indruk op zowel bedrijven als ontwikkelaars, die onze technologie gebruiken om efficiëntie te verbeteren, klantervaringen te verrijken en nieuwe doorbraken te realiseren. OMADUDU N.V. is verheugd om aan te kondigen dat Microsoft Copilot nu geïntegreerd is in Dynamics 365 Sales, waardoor een nieuwe dimensie van productiviteit en intelligentie wordt toegevoegd aan de saleservaring.

Een jaar van innovatie met Microsoft Copilot.

In het afgelopen jaar heeft Microsoft intensief gewerkt aan de ontwikkeling van Microsoft Copilot en meer dan 150 updates uitgebracht. De nieuwe Copilot-stack, die alles omvat wat we tot nu toe hebben geleerd, stelt ontwikkelaars in staat hun eigen copilots te bouwen, en biedt ongekende mogelijkheden voor maatwerk en innovatie.

Daarnaast is GitHub Copilot, dat in de afgelopen twee jaar de meest gebruikte AI-ontwikkelaarstool is geworden met 1,8 miljoen betalende abonnees, nu een integraal onderdeel van de ontwikkelervaring van Microsoft.

De lancering van Copilot+ PC’s.

Recentelijk heeft Microsoft een nieuwe categorie van Copilot+ PC‘s geïntroduceerd, de snelste en meest AI-ready PC’s ooit gebouwd. Deze apparaten zijn ontworpen om ontwikkelaars in staat te stellen gedifferentieerde AI-ervaringen te leveren aan de rand van hun netwerken, waardoor Windows het meest open platform voor AI wordt en de beste plek voor ontwikkelaars om te werken.

Copilot in Dynamics 365 Sales: een nieuwe dimensie van verkoop.

Met de introductie van Microsoft Copilot in Dynamics 365 Sales, zet OMADUDU N.V. een grote stap voorwaarts in de integratie van AI in bedrijfsprocessen. Deze innovatie helpt verkopers om gegevensgestuurde beslissingen te nemen, klantinteracties te optimaliseren en verkoopstrategieën te verfijnen. Microsoft Copilot biedt onder andere:

  • Realtime inzichten: Copilot analyseert en organiseert data direct bij binnenkomst, wat verkopers in staat stelt sneller en beter geïnformeerde beslissingen te nemen.
  • Intelligente automatisering: Door routinetaken te automatiseren, kunnen verkopers zich richten op wat echt belangrijk is: het opbouwen van klantrelaties en het sluiten van deals.
  • Verbeterde samenwerking: Copilot fungeert als een waardevol teamlid dat proactief informatie naar boven haalt, actiepunten bijhoudt en onopgeloste kwesties aanpakt.

Kunstmatige intelligentie voor educatie en samenwerking.

Naast de integratie in Dynamics 365 Sales, is Microsoft een samenwerking aangegaan met Khan Academy om AI in te zetten ter ondersteuning van docenten en studenten. Microsoft stelt alle K-12 docenten in de VS gratis toegang tot Khanmigo voor Teachers, een AI-ondersteunde onderwijsassistent, ter beschikking, waardoor docenten meer tijd kunnen besteden aan het ondersteunen van hun studenten.

Nieuwe samenwerkingen en innovaties.

Microsoft blijft samenwerken met toonaangevende organisaties zoals Cognition AI om autonome AI-softwareagenten te introduceren, zoals Devin, die klanten helpt bij complexe taken zoals code migratie en moderniseringsprojecten. Deze samenwerkingen, aangedreven door Azure, tonen de toewijding van Microsoft om AI-infrastructuur te optimaliseren en nieuwe innovaties mogelijk te maken.

Een stap vooruit met Microsoft Copilot Studio.

Met de introductie van nieuwe agent-capaciteiten in Microsoft Copilot Studio, kunnen ontwikkelaars nu copilots bouwen die proactief reageren op data en gebeurtenissen. Deze copilots kunnen zelfstandig complexe, langdurige bedrijfsprocessen beheren door gebruik te maken van geheugen en kennis voor context, acties en inputs redeneren, leren op basis van gebruikersfeedback en hulp vragen wanneer zij onbekende situaties tegenkomen.


Over OMADUDU N.V.

OMADUDU N.V. is een dynamisch technologiebedrijf dat innovatieve IT-oplossingen biedt, van cybersecurity en managed services tot webontwikkeling en technische ondersteuning. Met een focus op schaalbaarheid, beveiliging en klantgerichte diensten, helpt OMADUDU N.V. bedrijven om te groeien in deze digitale tijd.