01

OMADUDU N.V. introduceert Webservices® voor particuliere klanten met keuze voor WordPress hosting.

Paramaribo, Suriname – 04 juni 2024 – OMADUDU N.V., de aanbieder van IT-diensten in Suriname, is verheugd om de lancering van haar Webservices® aan te kondigen. Met een variëteit aan mogelijkheden, inclusief gespecialiseerde WordPress Hosting, biedt OMADUDU N.V. particulieren een robuuste en kosteneffectieve oplossing voor hun webhostingbehoeften.

Voordelen van shared webhosting.

Shared webhosting is een ideale keuze voor particuliere klanten die hun online aanwezigheid willen opbouwen zonder hoge kosten. Bij shared webhosting deelt een website de server met andere websites, wat resulteert in lagere kosten en eenvoudig beheer. OMADUDU N.V. biedt de volgende voordelen met haar shared webhosting diensten:

  1. Kosteneffectief: Shared webhosting is betaalbaar en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, perfect voor particulieren en kleine bedrijven.
  2. Gebruiksvriendelijke controlepaneel: Het cPanel maakt het beheer van uw website eenvoudig, zelfs voor beginners. Je kunt gemakkelijk bestanden uploaden, e-mailaccounts beheren en databases aanmaken.
  3. Betrouwbare prestaties: OMADUDU N.V. zorgt voor betrouwbare serverprestaties met een hoge uptime, zodat uw website altijd toegankelijk is voor uw bezoekers.
  4. 24/7 klantenondersteuning: Ons toegewijde supportteam staat altijd klaar om je te helpen met technische vragen of problemen.
  5. Beveiliging: Geavanceerde beveiligingsmaatregelen beschermen uw website tegen cyberdreigingen en malware.

Specifieke mogelijkheden voor particuliere klanten.

Naast de standaard voordelen van shared webhosting, biedt OMADUDU N.V. extra mogelijkheden die specifiek zijn ontworpen voor particuliere klanten:

  1. E-mail hosting: Inclusief professionele e-mailaccounts met jouw eigen domeinnaam, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling.
  2. Onbeperkte bandbreedte: Zorgeloos verkeer naar jouw website zonder extra kosten voor datalimieten.
  3. Gratis SSL certificaat: Beveilig jouw website en verhoog het vertrouwen van jouw bezoekers met een gratis SSL certificaat.

Keuze voor WordPress hosting.

Voor klanten die specifiek op zoek zijn naar WordPress hosting, biedt OMADUDU N.V. een gespecialiseerde hostingoplossing die is geoptimaliseerd voor WordPress-websites. WordPress Hosting biedt de volgende voordelen:

  1. Eenvoudige installatie: Met een one-click installatieprogramma kun je WordPress snel en eenvoudig op uw website installeren.
  2. Geoptimaliseerde snelheid: Servers zijn geconfigureerd om WordPress-prestaties te optimaliseren, waardoor jouw website snel laadt en soepel functioneert.
  3. Automatische updates: WordPress, plugins en thema’s worden automatisch bijgewerkt om jouw website veilig en up-to-date te houden.
  4. Speciale ondersteuning: Ons supportteam is gespecialiseerd in WordPress en kan je helpen met specifieke WordPress-gerelateerde vragen en problemen.
  5. Vooraf geconfigureerde beveiliging: Beveiligingsinstellingen zijn geoptimaliseerd voor WordPress, wat de kans op hacks en malware-aanvallen vermindert.

Over OMADUDU N.V.

OMADUDU N.V. is een dynamisch technologiebedrijf dat innovatieve IT-oplossingen biedt, van cybersecurity en managed services tot webontwikkeling en technische ondersteuning. Met een focus op schaalbaarheid, beveiliging en klantgerichte diensten, helpt OMADUDU N.V. bedrijven om te groeien in deze digitale tijd.