01

OMADUDU N.V. kondigt nieuw strategisch partnerschap aan met Cheap Computer.

Paramaribo, Suriname – 27 augustus 2024 – OMADUDU N.V., jouw TSP en MSP in Suriname, heeft een nieuw partnerschap gevormd met Cheap Computer, een bekende leverancier van betaalbare en kwalitatieve IT-hardware en -software. Dit partnerschap is gericht op het versterken van ons gezamenlijke aanbod en het bieden van complete technologische oplossingen aan bedrijven en particulieren in Suriname.

Een krachtige synergie voor klantgerichte oplossingen.

Met het partnerschap tussen OMADUDU N.V. en Cheap Computer kunnen onze klanten profiteren van een nog breder variëteit aan IT-oplossingen. Waar Cheap Computer bekend staat om zijn ruime aanbod van hoogwaardige, maar betaalbare refurbished IT-hardware, biedt OMADUDU N.V. uitgebreide IT-diensten, waaronder cybersecurity, cloudoplossingen en technische ondersteuning. Samen kunnen we bedrijven en particulieren voorzien van zowel de technologie als de ondersteuning die zij nodig hebben om succesvol te opereren in deze digitale tijd.

Voordelen voor klanten.

Dit strategische partnerschap stelt ons in staat om klanten nog beter van dienst te zijn door hen toegang te geven tot een compleet pakket van IT-producten en -diensten, inclusief:

  • Toegang tot een breed scala aan IT-hardware via Cheap Computer, bekend om zijn betaalbare prijzen en kwaliteitsproducten.
  • Geïntegreerde IT-oplossingen die door OMADUDU N.V. worden geleverd, van cloudoplossingen tot geavanceerde cybersecurity, allemaal naadloos ondersteund door de hardware van Cheap Computer.
  • Expert advies en technische ondersteuning die klanten helpt de juiste producten en diensten te selecteren en optimaal te gebruiken in hun bedrijfsomgeving.

Een stap vooruit in technologische innovatie.

Bij OMADUDU N.V. zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze klanten betere en meer geïntegreerde oplossingen te bieden. Dit partnerschap met Cheap Computer stelt ons in staat om een nieuwe laag van dienstverlening toe te voegen aan ons al uitgebreide aanbod. Door de kracht van kwalitatieve hardware te combineren met onze geavanceerde IT-diensten, kunnen we onze klanten een ongeëvenaarde ervaring bieden.

“We zijn enthousiast over deze samenwerking met Cheap Computer,” zegt Villefort, Direkteur bij OMADUDU N.V. “Dit partnerschap stelt ons in staat om onze klanten nog meer waarde te bieden door hen te voorzien van de technologie en ondersteuning die ze nodig hebben om te slagen in hun dagelijkse activiteiten.”