01

OMADUDU N.V. lanceert Marketplace® voor zakelijke klanten.

Paramaribo, Suriname – 19 mei 2024 – OMADUDU N.V., de aanbieder van IT-diensten in Suriname, is verheugd de lancering aan te kondigen van de Marketplace®. Dit platform biedt zakelijke klanten een centrale plek om hun technologische oplossingen – licenties en software assets – lokaal aan te kopen en beheren; nieuwe tools te ontdekken en hun IT-omgeving efficiënt te schalen.

Voordelen van de Marketplace®

De Marketplace® biedt een breed variëteit aan voordelen voor zakelijke klanten, waaronder:

  1. Eenvoudig beheer: Centraliseert het beheer van verschillende IT-oplossingen, waardoor bedrijven tijd en moeite besparen.
  2. Breed aanbod aan licenties: Toegang tot een uitgebreid assortiment aan technologische producten en diensten, waaronder Microsoft 365, Acronis Cyber Protect Cloud, en Adobe Creative Cloud.
  3. Naadloze integratie: Zorgt voor naadloze integratie met bestaande systemen en software, wat de productiviteit en efficiëntie verhoogt.
  4. Flexibiliteit en schaalbaarheid: Biedt oplossingen die kunnen meegroeien met de behoeften van het bedrijf, zonder in te boeten op prestaties of beveiliging.
  5. Klantgerichte ondersteuning: Ondersteuning van OMADUDU N.V.’s deskundige team, dat klaar staat om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun IT-omgeving.

Waarom de Marketplace® kiezen?

De Marketplace® is ontworpen met de behoeften van zakelijke klanten in gedachten. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en krachtige functionaliteiten die bedrijven in staat stellen om hun IT-infrastructuur te beheren en uit te breiden met minimale inspanning.

  1. Efficiëntie en productiviteit: Verhoogt de productiviteit door eenvoudige toegang tot essentiële licenties en software assets.
  2. Kostenbesparing: Helpt bedrijven kosten te besparen door middel van flexibele prijsmodellen en schaalbare oplossingen.
  3. Betrouwbaarheid en beveiliging: Biedt robuuste beveiligingsmaatregelen en betrouwbare prestaties om bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Over OMADUDU N.V.

OMADUDU N.V. is een dynamisch technologiebedrijf dat innovatieve IT-oplossingen biedt, van cybersecurity en managed services tot webontwikkeling en technische ondersteuning. Met een focus op schaalbaarheid, beveiliging en klantgerichte diensten, helpt OMADUDU N.V. bedrijven om te groeien in deze digitale tijd.