01

OMADUDU N.V. onthult ‘Shield’ handelsmerk als symbool van bescherming en veiligheid.

Paramaribo, Suriname – 05 mei 2020 – OMADUDU N.V., een IT-dienstverlener in Suriname, kondigt met trots de onthulling aan van haar ‘Shield’ handelsmerk. Dit krachtige symbool belichaamt de kernwaarden van OMADUDU en onderstreept onze toewijding aan het beschermen van bedrijven tegen de voortdurend evoluerende bedreigingen in het digitale landschap.

Betekenis van het ‘Shield’ handelsmerk.

De ‘Shield’ in ons logo en handelsmerk staat symbool voor de bescherming, veiligheid en veerkracht die OMADUDU N.V. haar klanten biedt. Net zoals een schild een krijger beschermt in de strijd, zo beschermt onze dienstverlening bedrijven tegen digitale bedreigingen. Onze uitgebreide IT-oplossingen zijn ontworpen om de integriteit en continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten te waarborgen.

De levendige rode kleur van het ‘Shield’ staat voor kracht en vastberadenheid. Het weerspiegelt onze onwankelbare toewijding om de belangen van onze klanten te beschermen. Tegen de witte achtergrond symboliseert het transparantie en zuiverheid van intentie, waarbij onze inzet voor betrouwbare, eerlijke en geavanceerde oplossingen wordt benadrukt.

Essentie van OMADUDU N.V.

De combinatie van deze elementen vat de essentie van OMADUDU N.V. samen. Als standvastige beschermer zorgen wij ervoor dat bedrijven kunnen gedijen in een veilige en productieve technologische omgeving. Onze kernwaarden zijn verweven in elke dienst die wij leveren, van domeinregistratie en webhosting tot cybersecurity en cloudoplossingen.

Onze missie.

Bij OMADUDU N.V. is onze missie om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken door hen te voorzien van innovatieve en betrouwbare IT-oplossingen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee bedrijven in onze regio worden geconfronteerd en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Waarom kiezen voor OMADUDU N.V.?

  • Ervaring en expertise: Jarenlange ervaring in de IT-sector en diepgaande kennis van de nieuwste technologieën.
  • Lokale aanwezigheid: Sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en een goed begrip van de Surinaamse markt.
  • Klantenservice: Toewijding aan uitstekende klantenservice en ondersteuning, met snelle respons en oplossingsgerichte aanpak.
  • Innovatie: Continue investering in de nieuwste technologieën en oplossingen om onze klanten een concurrentievoordeel te bieden.