01

OMADUDU N.V. organiseert “Bouw jouw eigen website in een dag” event: de ultieme kans om jouw online aanwezigheid te versterken.

Paramaribo, Suriname – 27 februari 2023 – OMADUDU N.V., een toonaangevende leverancier van IT-diensten in Suriname, nodigt particulieren en kleine ondernemers uit om deel te nemen aan het “Bouw jouw eigen website in een dag” event. Dit innovatieve evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om onder begeleiding van experts hun eigen professionele website te bouwen en zo hun online aanwezigheid te versterken.

Wat is het “Bouw jouw eigen website in een dag” event?

Het “Bouw jouw eigen website in een dag” event is ontworpen om deelnemers in één dag de basisprincipes van webdesign en -ontwikkeling bij te brengen. Onder begeleiding van ervaren professionals leren deelnemers hoe ze een website kunnen maken die er niet alleen professioneel uitziet, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk is.

Belangrijkste voordelen van deelname:

  1. Professionele begeleiding: Werk samen met ervaren webdesigners en ontwikkelaars die u door elke stap van het proces begeleiden.
  2. Gebruiksvriendelijke tools: Maak gebruik van eenvoudig te begrijpen tools en platforms die speciaal zijn geselecteerd om het bouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  3. Directe resultaten: Aan het einde van de dag hebben deelnemers een volledig functionele website die klaar is om gelanceerd te worden.
  4. Netwerkmogelijkheden: Maak kennis met andere ondernemers en particulieren die hun online aanwezigheid willen versterken.

Wat te verwachten op het event:

  • Introductie tot webdesign en -ontwikkeling: Een korte introductie tot de basisprincipes van webdesign en -ontwikkeling.
  • Hands-on sessies: Praktische sessies waarin deelnemers leren hoe ze hun website kunnen bouwen, inclusief het kiezen van een domeinnaam, het instellen van hosting en het ontwerpen van pagina’s.
  • Technische ondersteuning: Gedurende de dag is er technische ondersteuning beschikbaar om eventuele problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.
  • Website optimalisatie: Tips en trucs voor het optimaliseren van uw website voor zoekmachines en gebruikerservaring.

Inschrijven voor het event:

Het “Bouw jouw eigen website in een dag” event vindt plaats op 15 april 2023 in Stibula. Deelnemers worden aangemoedigd om zich vroegtijdig in te schrijven, aangezien de plaatsen beperkt zijn. Registreer je voor dit event via dit registratie formulier.


Over OMADUDU N.V.

OMADUDU N.V. is een vooraanstaande IT-dienstverlener in Suriname, gespecialiseerd in domeinregistratie, webhosting, cybersecurity en beheerde IT-diensten. Onze missie is om bedrijven en particulieren te helpen hun IT-infrastructuur te optimaliseren en te beveiligen door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologieën en methodieken.