01

Truideman Legal Consultancy N.V. winnaar van “Like, Share & WIN One Webpager”.

Paramaribo, Suriname – 30 december 2020 – OMADUDU N.V., een IT-dienstverlener, kondigt met trots aan dat Truideman Legal Consultancy N.V. de winnaar is van de “Like, Share & WIN One Webpager” wedstrijd. Mr. Rochelle Truideman, de eigenaar en direkteur van Truideman Legal Consultancy N.V., zal binnenkort kunnen rekenen op een gloednieuwe webpagina, ontworpen en gehost door OMADUDU N.V.

Een stap vooruit voor Truideman Legal Consultancy N.V.

Het winnen van deze prijs biedt Truideman Legal Consultancy N.V. een unieke kans om hun online aanwezigheid te versterken. In een tijdperk waarin digitale zichtbaarheid cruciaal is voor het succes van elk bedrijf, zal deze webpagina helpen om hun diensten beter te presenteren aan hun klanten en een bredere markt te bereiken.

Over de “Like, Share & WIN One Webpager” wedstrijd.

De “Like, Share & WIN One Webpager” wedstrijd werd georganiseerd door OMADUDU N.V. als een manier om bedrijven in Suriname te ondersteunen bij het versterken van hun online aanwezigheid. Deelnemers konden meedoen door de actiepost te liken en te delen, waarna een willekeurige winnaar werd gekozen om een gratis webpagina te ontvangen, volledig ontworpen en gehost door OMADUDU N.V.

Over OMADUDU N.V.

OMADUDU N.V. is de aanbieder van IT-diensten in Suriname, met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid. Van webdesign en hosting tot complexe IT-beveiliging, bieden we een variëteit aan diensten die bedrijven helpen om hun digitale doelen te bereiken. We zijn trots op onze inzet om bedrijven in Suriname te ondersteunen bij het navigeren door de snel veranderende technologie.