01

Virtuozzo Hybrid Infrastructure: de ideale oplossing voor grote bedrijven en overheidsinstellingen.

Paramaribo, Suriname – 01 september 2024 – OMADUDU N.V., een IT-dienstverlener, adviseert de Virtuozzo Hybrid Infrastructure, een innovatieve cloudoplossing die speciaal is afgestemd op de complexe behoeften van grote bedrijven en overheidsinstellingen. Deze oplossing biedt een unieke combinatie van private en public cloudmogelijkheden, evenals multicloudopties, waardoor organisaties kunnen profiteren van een ongeëvenaarde flexibiliteit, veiligheid en kostenbesparing.

Voordelen van de Virtuozzo Hybrid Infrastructure.

  1. Private en public cloudmogelijkheden: De Virtuozzo Hybrid Infrastructure biedt de perfecte balans tussen private en public cloudomgevingen. Dit stelt organisaties in staat om gevoelige gegevens en kritieke toepassingen veilig in een private cloudomgeving te houden, terwijl minder kritieke workloads kunnen profiteren van de schaalbaarheid en kostenvoordelen van een public cloud.
  2. Multicloudopties: Grote bedrijven en overheidsinstellingen kunnen gebruik maken van meerdere cloudleveranciers binnen één geïntegreerde oplossing. Dit biedt de mogelijkheid om de beste diensten en prijzen van verschillende aanbieders te combineren, en vermindert het risico van vendor lock-in.
  3. Veiligheid en compliance: De Virtuozzo Hybrid Infrastructture biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen en voldoet aan de strengste compliance-eisen. Dit maakt het een ideale keuze voor organisaties die moeten voldoen aan strikte regelgeving en gegevensbeschermingsnormen.
  4. Schaalbaarheid en kostenbesparing: Met de Virtuozzo Hybrid Infrastructure kunnen organisaties eenvoudig opschalen om aan piekvraag te voldoen zonder aanzienlijke kapitaalinvesteringen. Daarnaast kunnen bedrijven profiteren van kostenbesparingen door alleen te betalen voor de resources die ze daadwerkelijk gebruiken.

Meerwaarde voor grote bedrijven en overheidsinstellingen.

De Virtuozzo Hybrid Infrastructure biedt grote bedrijven en overheidsinstellingen de flexibiliteit om hun IT-infrastructuur te optimaliseren en hun diensten te moderniseren. Dit is van cruciaal belang in een tijd waar digitalisering en data-intensieve processen steeds belangrijker worden. De hybride aanpak stelt organisaties in staat om efficiënter te werken, sneller te reageren op veranderingen in de markt en hun kosten te beheren.


Over OMADUDU N.V.

OMADUDU N.V. is een dynamisch technologiebedrijf dat innovatieve IT-oplossingen biedt, van cybersecurity en managed services tot webontwikkeling en technische ondersteuning. Met een focus op schaalbaarheid, beveiliging en klantgerichte diensten, helpt OMADUDU N.V. bedrijven om te groeien in deze digitale tijd.