keeper logo

Wachtwoord beheer-oplossingen voor bedrijven

Houd uw bedrijfsgegevens veilig en beschermd

Keeper Security biedt geavanceerde wachtwoordbeheeroplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen en datalekken. Met onze krachtige tools kunt u uw bedrijfsgegevens veilig en beschermd houden, terwijl u tegelijkertijd voldoet aan de strengste beveiligingsnormen en regelgevingen.

Onze producten omvatten een breed scala aan functies, waaronder een versleutelde kluis voor het opslaan van wachtwoorden, gedeelde teammappen voor samenwerking, geavanceerde rapportage en meldingen, en nog veel meer. Of u nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar eenvoudige en effectieve beveiligingsoplossingen of een grote onderneming die behoefte heeft aan schaalbare en uitgebreide tools, Keeper Security heeft alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te beschermen in de digitale wereld.

Onze productaanbod

Ontdek onze uitgebreide suite van beveiligingsoplossingen

Of u nu behoefte heeft aan basiswachtwoordbeheer of meer geavanceerde functies nodig heeft zoals BreachWatch en geïntegreerde compliance rapportage, Keeper Security heeft een product dat perfect past bij de behoeften van uw bedrijf. Hier is een overzicht van onze productlijn:

 1. Keeper Business: Onze basisoplossing voor wachtwoordbeheer, ideaal voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan een veilige en betrouwbare manier om wachtwoorden te beheren en gegevens te delen.

 2. Keeper Business Plus: Breid uw beveiliging uit met geavanceerde functies zoals BreachWatch en uitgebreide rapportagemogelijkheden voor betere controle en zichtbaarheid.

 3. Keeper Enterprise: Schaalbaar en flexibel, onze enterprise-oplossing biedt geavanceerde integraties en beheerfuncties voor grote organisaties met complexe beveiligingsbehoeften.

 4. Keeper Enterprise Plus: De ultieme beveiligingsoplossing voor grote ondernemingen, met extra functies zoals geavanceerde 2FA, single sign-on (SSO) integratie en meer.

Met Keeper Security kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsgegevens veilig en beschermd blijven, ongeacht de omvang of complexiteit van uw organisatie.

keeper reversed no tag

Ontdek de voordelen van werken met Keeper

Waarom Keeper Security?

Als marktleider in wachtwoordbeheer biedt Keeper Security tal van voordelen voor bedrijven van elke omvang. Hier zijn enkele redenen waarom u voor Keeper zou moeten kiezen:

 • Topbeveiliging: Keeper Security is SOC2 en ISO27001 gecertificeerd en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen om uw gegevens te beschermen tegen bedreigingen.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Onze producten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat zelfs de meest technisch uitdagende taken eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.
 • Uitgebreide functies: Van basiswachtwoordbeheer tot geavanceerde rapportage en compliance-mogelijkheden, Keeper biedt een uitgebreide suite van functies om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen.
 • Toegewijde ondersteuning: Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij vragen of problemen, zodat u snel weer aan het werk kunt.

Kies vandaag nog voor Keeper Security en bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen.

Uitbreidbare beveiligingsopties

Ontdek onze aanvullende beveiligingsadd-ons

Naast onze kernproducten biedt Keeper Security een reeks aanvullende beveiligingsadd-ons om uw bescherming verder uit te breiden en uw bedrijf te helpen voldoen aan specifieke beveiligingsbehoeften. Hier zijn enkele van onze meest populaire add-ons:

 1. Advanced Reporting and Alerts (ARAM): Krijg diepgaande inzichten in uw wachtwoordgebruik en ontvang real-time waarschuwingen voor verdachte activiteiten met ARAM, beschikbaar in onze Business Plus en Enterprise Plus pakketten.

 2. BreachWatch: Monitor het internet en de donkere web om te zien of uw wachtwoorden zijn betrokken bij datalekken en ontvang onmiddellijke waarschuwingen voor extra bescherming tegen credential stuffing aanvallen. Beschikbaar in onze Business Plus en Enterprise Plus pakketten.

 3. Secure File Storage: Breid uw opslagcapaciteit uit met beveiligde bestandsopslagopties, beschikbaar in verschillende groottes om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Beschikbaar in onze Business Plus en Enterprise Plus pakketten.

 4. KeeperChat: Voeg versleutelde messaging-functionaliteit toe aan uw beveiligingsarsenaal met KeeperChat, een veilige manier om vertrouwelijke informatie te delen en te communiceren binnen uw team.

 5. MSP or MC Dedicated Support: Ontvang toegewijde ondersteuning van ons team van experts om ervoor te zorgen dat uw Keeper Security-oplossing optimaal werkt voor uw bedrijf.

 6. Compliance Reporting: Vereenvoudig uw nalevingsproces met gedetailleerde rapportagemogelijkheden die u helpen te voldoen aan de strengste beveiligingsnormen en regelgevingen.

 7. Secrets Manager: Beheer en deel gevoelige informatie en bedrijfsgeheimen veilig met ons geavanceerde Secrets Manager-platform.

 8. Connection Manager: Stroomlijn uw inlogprocessen en verhoog de beveiliging met onze Connection Manager, waarmee u veilig toegang krijgt tot al uw accounts en applicaties.

Voeg deze krachtige add-ons toe aan uw Keeper Security-oplossing en versterk uw beveiliging tegen cyberdreigingen.

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Wat is Keeper Security?

Keeper Security is een toonaangevende leverancier van wachtwoordbeheeroplossingen voor bedrijven. Onze producten helpen organisaties om wachtwoorden veilig op te slaan, te delen en te beheren, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen en regelgevingen.

Keeper Security biedt een scala aan functies, waaronder een versleutelde kluis voor het opslaan van wachtwoorden, gedeelde teammappen voor samenwerking, geavanceerde rapportage en meldingen, en nog veel meer.

Onze oplossingen zijn geschikt voor bedrijven van elke omvang, van kleine startups tot grote ondernemingen. Of u nu behoefte heeft aan basiswachtwoordbeheer of meer geavanceerde beveiligingsfuncties nodig heeft, Keeper heeft een product dat bij u past.

Keeper Security onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak, geavanceerde beveiligingsfuncties en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Onze oplossingen zijn ontworpen met het oog op eenvoud en effectiviteit, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf zonder u zorgen te hoeven maken over uw digitale veiligheid.

Absoluut. Keeper Security is SOC2 en ISO27001 gecertificeerd en voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen om uw gegevens te beschermen tegen bedreigingen. We gebruiken geavanceerde versleutelingstechnologie om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en beschermd blijven.

Het juiste product hangt af van de behoeften en het budget van uw bedrijf. Als u behoefte heeft aan basiswachtwoordbeheer, is Keeper Business wellicht de beste optie. Voor meer geavanceerde functies zoals BreachWatch en uitgebreide rapportagemogelijkheden, raden we Keeper Business Plus aan. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Het opzetten van een Keeper Security account is eenvoudig. Bezoek onze website en meld u aan voor een van de abonnementen. Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, zodat u snel aan de slag kunt gaan met het beschermen van uw bedrijf tegen cyberdreigingen.

Beveilig uw digitale toegang

Zorg voor veilig wachtwoordbeheer en bescherm uw digitale toegang met Keeper Security. Ontdek hoe onze diensten uw bedrijf kunnen versterken en neem vandaag nog contact op.

De Omadudu Shield

Omadudu's Shield

De Shield in ons logo en handelsmerk belichaamt de kernwaarden van Omadudu.

Het staat als een krachtig symbool van bescherming, veiligheid en veerkracht. Net zoals een schild een krijger beschermt in de strijd, beschermt onze dienstverlening bedrijven tegen de voortdurend evoluerende bedreigingen in het digitale landschap. De levendige rode kleur staat voor kracht en vastberadenheid, en weerspiegelt onze onwankelbare toewijding om de belangen van onze klanten te beschermen. Tegen de witte achtergrond symboliseert het transparantie en zuiverheid van intentie, waarbij onze inzet voor betrouwbare, eerlijke en geavanceerde oplossingen wordt benadrukt.

Samen, vatten deze elementen de essentie van Omadudu samen – een standvastige beschermer die ervoor zorgt dat bedrijven gedijen in een veilige en productieve technologische omgeving.

Omadudu's Logo

Login

Welkom terug bij jouw klantenportaal!Affiliates Registratie

Word lid van ons affiliate programma en verdien commissies voor elke verkoop die je doorverwijst. Registreer hier en we nemen snel contact met je op.