knowbe4 logo

KnowBe4: Bewustzijnstraining voor beveiliging

Uw team voorbereiden op cyberaanvallen

Bij Omadudu werken we samen met KnowBe4 om uw bedrijf te voorzien van effectieve bewustzijnstraining voor beveiliging.

Ontdek onze diensten

Ontdek Wat We Aanbieden

Verken onze KnowBe4-diensten, waaronder Security Awareness Training en Phishing-simulaties.

Security Awareness Training

Uw Team Opleiden voor Beveiliging
Ontdek hoe onze Security Awareness Training uw team voorbereidt op cybersecuritybedreigingen.

Phishing-simulaties

Realistische Simulaties van Phishingaanvallen
Leer hoe onze Phishing-simulaties uw personeel helpen bij het herkennen van phishingaanvallen.

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Wat is KnowBe4?

KnowBe4 is een toonaangevend platform voor beveiligingsbewustzijnstraining en simulaties van phishingaanvallen. Het helpt organisaties bij het vergroten van het bewustzijn van hun medewerkers over beveiligingsrisico’s en biedt tools om cyberdreigingen te herkennen en te voorkomen.

KnowBe4 biedt een uitgebreid scala aan trainingen, simulaties en beveiligingsoplossingen die specifiek zijn ontworpen om organisaties te beschermen tegen cyberdreigingen. Door middel van educatie, simulaties en effectieve beveiligingsmaatregelen, kunnen medewerkers beter voorbereid zijn om zichzelf en de organisatie te beschermen.

De Security Awareness Training van KnowBe4 is een interactieve online training die medewerkers leert over verschillende aspecten van cyberbeveiliging. Het omvat onderwerpen zoals phishing, sociale technieken en veilig gebruik van wachtwoorden. De trainingen zijn ontworpen om te informeren en te betrekken, waardoor medewerkers beter kunnen omgaan met potentiële beveiligingsrisico’s.

KnowBe4 biedt verschillende soorten phishing-simulaties, waaronder e-mailphishing, telefonische phishing (vishing) en sms-phishing (smishing). Deze simulaties stellen medewerkers in staat om verdachte berichten te herkennen en te vermijden, wat de algehele beveiliging van de organisatie versterkt.

Medewerkers kunnen zich aanmelden voor KnowBe4 trainingen via het trainingsportaal. Hier kunnen ze zich inschrijven voor beschikbare cursussen en de training op hun eigen tempo voltooien.

Het dashboard van KnowBe4 biedt een overzicht van de beveiligingsstatus van de organisatie. Hier kunnen rapporten worden gegenereerd over de voortgang van de trainingen, simulatieresultaten en andere relevante statistieken. Beheerders kunnen ook beveiligingsmaatregelen configureren en opvolgen.

Bereid uw team voor op cyberaanvallen

Zorg ervoor dat uw team goed voorbereid is op cyberbedreigingen met de bewustzijnstraining van KnowBe4. Ontdek hoe onze diensten uw bedrijf kunnen versterken en neem vandaag nog contact op.

De Omadudu Shield

Omadudu's Shield

De Shield in ons logo en handelsmerk belichaamt de kernwaarden van Omadudu.

Het staat als een krachtig symbool van bescherming, veiligheid en veerkracht. Net zoals een schild een krijger beschermt in de strijd, beschermt onze dienstverlening bedrijven tegen de voortdurend evoluerende bedreigingen in het digitale landschap. De levendige rode kleur staat voor kracht en vastberadenheid, en weerspiegelt onze onwankelbare toewijding om de belangen van onze klanten te beschermen. Tegen de witte achtergrond symboliseert het transparantie en zuiverheid van intentie, waarbij onze inzet voor betrouwbare, eerlijke en geavanceerde oplossingen wordt benadrukt.

Samen, vatten deze elementen de essentie van Omadudu samen – een standvastige beschermer die ervoor zorgt dat bedrijven gedijen in een veilige en productieve technologische omgeving.

Omadudu's Logo

Login

Welkom terug bij jouw klantenportaal!Affiliates Registratie

Word lid van ons affiliate programma en verdien commissies voor elke verkoop die je doorverwijst. Registreer hier en we nemen snel contact met je op.