microsoft logo rvrs

Microsoft: Krachtige bedrijfsoplossingen

Profiteer van Microsoft's innovatie

Bij Omadudu hebben we nauwe samenwerkingen met Microsoft om uw bedrijf te voorzien van krachtige oplossingen.

Ontdek onze diensten

Ontdek Wat We Aanbieden

Verken onze Microsoft-diensten, waaronder Microsoft 365 (voorheen Office 365), Azure Cloud Services, Windows Server-licenties en meer.

Microsoft 365

Productiviteit en Samenwerking
Ontdek Microsoft 365, een suite van productiviteits- en samenwerkingstools voor uw bedrijf.

Azure Cloud Services

Schaalbare Cloudoplossingen
Profiteer van Azure Cloud Services voor schaalbare en flexibele cloudoplossingen.

Windows Server-licenties

Betrouwbare Serverprestaties
Leer meer over Windows Server-licenties om uw serveromgeving te optimaliseren.

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Wat zijn de voordelen van Microsoft 365 voor mijn bedrijf?

Microsoft 365 biedt een uitgebreid pakket aan tools voor samenwerking, communicatie en productiviteit. Het omvat onder andere zakelijke e-mail, bestandsopslag, videobellen, en de volledige suite van Microsoft Office-toepassingen.

We begeleiden je graag bij het migratieproces. Ons team heeft ervaring met naadloze overgangen naar Microsoft 365, zodat je snel en efficiënt kunt profiteren van alle voordelen.

We helpen je bij het kiezen van het juiste abonnement op basis van de behoeften van je bedrijf. Of het nu gaat om Business Basic, Standard of Premium, we hebben oplossingen voor elke grootte en type organisatie.

Microsoft 365 biedt uitgebreide beveiligingsfuncties, zoals geavanceerde threat protection en dataclassificatie. We adviseren en implementeren de juiste beveiligingsmaatregelen om je gegevens te beschermen.

Azure biedt schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie voor je IT-infrastructuur. Het stelt je in staat om snel te reageren op veranderende bedrijfsbehoeften en biedt een veilige omgeving voor je applicaties en gegevens.

We begeleiden je bij het effectief beheren en toewijzen van licenties aan gebruikers binnen je organisatie, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.

Microsoft Teams biedt een geïntegreerde omgeving voor chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. We trainen je team om optimaal gebruik te maken van deze samenwerkingstool.

Exchange Online biedt geavanceerd e-mailbeheer, inclusief gedeelde agenda’s en contacten, en beveiligingsfuncties zoals anti-malware en anti-phishing.

SharePoint en OneDrive bieden krachtige tools voor het delen en beheren van documenten. We helpen je bij het opzetten van een efficiënte documentbeheerstrategie.

We bieden trainingen en ondersteuning op maat om ervoor te zorgen dat je team vol vertrouwen en efficiënt met Microsoft-producten kan werken.

Profiteer van Microsoft's innovatie

Werk slimmer en profiteer van de innovatie van Microsoft. Ontdek hoe onze Microsoft-diensten uw bedrijf kunnen versterken en neem vandaag nog contact op.

De Omadudu Shield

Omadudu's Shield

De Shield in ons logo en handelsmerk belichaamt de kernwaarden van Omadudu.

Het staat als een krachtig symbool van bescherming, veiligheid en veerkracht. Net zoals een schild een krijger beschermt in de strijd, beschermt onze dienstverlening bedrijven tegen de voortdurend evoluerende bedreigingen in het digitale landschap. De levendige rode kleur staat voor kracht en vastberadenheid, en weerspiegelt onze onwankelbare toewijding om de belangen van onze klanten te beschermen. Tegen de witte achtergrond symboliseert het transparantie en zuiverheid van intentie, waarbij onze inzet voor betrouwbare, eerlijke en geavanceerde oplossingen wordt benadrukt.

Samen, vatten deze elementen de essentie van Omadudu samen – een standvastige beschermer die ervoor zorgt dat bedrijven gedijen in een veilige en productieve technologische omgeving.

Omadudu's Logo

Login

Welkom terug bij jouw klantenportaal!



Affiliates Registratie

Word lid van ons affiliate programma en verdien commissies voor elke verkoop die je doorverwijst. Registreer hier en we nemen snel contact met je op.